Våra bostadsområden

Upplands-Bro kommun – i hjärtat av Mälardalen, är en av Storstockholms naturskönaste kommuner med 13 mil stränder runt Mälaren och en skärgård på närmare 50 öar. Kommunen är till ytan en av de större i länet med en areal på 328,0 km2, varav 236,2 km2 är landyta. Det vänliga, omväxlande och lättillgängliga landskapet med stora orörda naturområden och välbevarade kulturminnen, erbjuder rika möjligheter till aktiv fritid. Här möts en rik, mångtusenårig historia med en spännande framtidsutveckling.

Kungsängen ligger cirka 30 km från centrala Stockholm utefter västra sträckningen av pendeltåget. Här bor drygt 14 000 personer som säkert alla uppskattar den härliga naturen och omedelbara närheten till Mälaren. Från flera av våra lägenheter har du en strålande utsikt över vattnet! Här i Kungsängen finns det mesta du behöver men du är på Stockholms Central på 27 minuter med pendeln.
Läs mer >>

Bro ligger cirka 35 km nordväst om centrala Stockholm med egen pendeltågsstation utmed den västra sträckningen, kommundelen har idag cirka 10 500 innevånare. Enligt kommunens expansionsplaner kommer Bro att växa till ännu fler hushåll under kommande år. Sedan 2008 och inräknad prognos till 2017 kommer Bro att växa med mer än 26%. Trots att kommundelen expanderar så är det nära till landet och naturen. Egentligen finns allt du behöver här, med vill du ta dig till storstan är den inte längre bort än 32 minuter med pendeltåget!
Läs mer >>