Bredband, IP-Telefoni, IP-TV och Kabel-TV

I våra lägenheter finns det uttag för telefon, Internet och TV. I din hyra ingår det ca 15 TV-kanaler som levereras av Telenor. Se mer info nedan:

Vi erbjuder ingen fri Internet förutom på Svartviken, där det finns en bas så att TV och Telefoni ska fungera. Däremot har vi ett avtal med en kommunikationsleverantör som heter Open Universe och det är via dem som du som hyresgäst hos oss själv tecknar olika tjänster via Internet och väljer leverantör. Se mer info nedan:

——————————————

TJÄNSTER VIA BREDBANDSNÄTET & OPEN UNIVERSE:
För att öka valfriheten och erbjuda fler tjänster och leverantörer via bredbandsnätet, har vi ett avtal med kommunikationsoperatören Open Universe.
Via Open Universe kan du få hjälp att välja vilka leverantörer och de tjänster som passar bäst för just dig. Avtal på tjänsterna tecknas sen via respektive tjänsteleverantör.

För aktuell information om vilka leverantörer du kan välja mellan när det gäller bredband, IP-telefoni och IP-TV, besök Open Universe hemsida via länken nedan:

Här hittar du länken till Open Universe >>

open universe

 

KABEL-TV
Telenor är vår leverantör som via Bredbandsbolaget levererar grundutbudet. Om du önskar ett utökat eller ändrat utbud av TV-kanaler så kontaktar du Telenor: 0200-112 221.B2_SVART_GREY_SLUT_HORISONT_LITEN